Теплий салат з куркою і грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Теплий салат з куркою і грибами

Дуже оригінальний курячий салат. Його родзинка і оригінальність полягає в тому, що в даному салаті поєднуються відварене куряче філе з обсмаженими скибочками бекону, що надає салату особливий, унікальний і своєрідний цікавий смак. Прекрасно в цей салат вписуються обсмажені шампіньйони. Щодо зеленого салату, то можна додавати будь-які його види, особливо сорти «Айсберг», але найкраще підійде салатний мікс. Прикрасити салат можна обсмаженими до золотистого кольору зернами кунжуту, таким чином, крім поліпшення зовнішнього вигляду, салат набуде цікавий аромат і смак (до речі, можна обсмажити курку в паніровці з яйця і кунжуту, виглядає це дуже ефектно, а готується просто). Також при подачі салату, можна прикрасити його кількома курячими скибочками, загорнутими в смужки обсмаженого бекону.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 300 г.
  • Суміш салатних листків - 200 г.
  • Печериці - 200 г.
  • Бекон - 100 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити їх до золотистого кольору. Бекон нарізати смужками і обсмажити.

  • 03

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.