Тортилья з картоплею, сиром і кедровими горішками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Тортилья з картоплею, сиром і кедровими горішками

По-іншому або простіше цю страву можна назвати картопляною запіканкою з сиром і горіхами. Цей рецепт до снаги навіть тим, хто не дуже вправний в кулінарії. Та й часу на приготування піде зовсім небагато. Цей рецепт можна навіть віднести до тих, які робляться на швидку руку після важкого робочого дня. Адже досить зробити заправку до картоплі, яка б приємно доповнила всю страву. Сир додає їй ніжності, ну а часник, звичайно ж, дарує особливий аромат. Ваші рідні ще з порогу відчують приємний аромат нової страви, якою ви захотіли їх порадувати. І не сумнівайтеся, вони подарують вам вдячні погляди і проситимуть добавки.

Інгредієнти

  • Картопля - 450 г.
  • Яйце куряче - 6 шт.
  • Сир - 50 г.
  • Часник - 1 зуб.
  • Горіхи кедрові - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Відварити її в підсоленій воді близько 7-10 хвилин. Форму змастити вершковим маслом. Викласти у форму картоплю. Розігріти духовку до 200°C градусів.

  • 02

    Сир натерти на тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати яйця, сир, часник, сіль і перець. Збити суміш до однорідного стану і залити у форму з картоплею. Поставити форму в духовку і запікати близько 20-25 хвилин. По закінченню часу дістати і посипати кедровими горіхами.