По-іншому або простіше цю страву можна назвати картопляною запіканкою з сиром і горіхами. Цей рецепт до снаги навіть тим, хто не дуже вправний в кулінарії. Та й часу на приготування піде зовсім небагато. Цей рецепт можна навіть віднести до тих, які робляться на швидку руку після важкого робочого дня. Адже досить зробити заправку до картоплі, яка б приємно доповнила всю страву. Сир додає їй ніжності, ну а часник, звичайно ж, дарує особливий аромат. Ваші рідні ще з порогу відчують приємний аромат нової страви, якою ви захотіли їх порадувати. І не сумнівайтеся, вони подарують вам вдячні погляди і проситимуть добавки.
Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Відварити її в підсоленій воді близько 7-10 хвилин. Форму змастити вершковим маслом. Викласти у форму картоплю. Розігріти духовку до 200°C градусів.
Сир натерти на тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати яйця, сир, часник, сіль і перець. Збити суміш до однорідного стану і залити у форму з картоплею. Поставити форму в духовку і запікати близько 20-25 хвилин. По закінченню часу дістати і посипати кедровими горіхами.