Часниковий соус
Кількість порцій - 6
Час приготування - 15 хв

Часниковий соус

Всього за 15 хвилин вам під силу приготувати часниковий соус - універсальний помічник на кухні. Ніжний і пікантний соус стане вірним помічником для будь-якого випадку життя. Соус прикрасить смак грінок, сендвіча, картоплі, стейка, курки - гриль і навіть салатів. Також він стане і хорошою намазуванням на хліб. Плюс до всього - часник відомий своїми корисними властивостями. У холодну погоду він захистить вас від недуг і вірусів, а також прискорить кровообіг, що добре позначиться на стані шкіри, волосся, нігтів і всього організму в цілому. Часник також дуже хороший афродизіак і робить будь-яку страву ще смачнішою. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Бульйон - 100 мл.
  • Часник - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Оцет - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Обсмажити вершкове масло з борошном на сковороді на середньому вогні. Додати бульйон. Посолити та ввести оцет.

  • 02

    Потім часник товкти в ступі. Додати його до соусу. Варити соус в невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.

  • 03

    Соус універсальний - можна подавати з відвареним м'ясом, рибою або птицею.