Полуничний торт (без випікання)
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 40 хв

Полуничний торт (без випікання)

Смачний і солодкий десерт - це не обов'язково величезні торти, які дійсно дуже хочеться з'їсти. Але при цьому вони настільки калорійні, що потім дуже несолодко тим, хто стежить за своєю фігурою (несолодко у всіх сенсах). Тому рецепт нашого полуничного торта буде до речі для всіх без винятку. Ну як тут відмовишся від торта із соковитою полуничкою і з сиром? А якщо ще й випікати його не потрібно ... Стільки плюсів в одному десерті. Адже сир дуже корисний, дієтологи рекомендують їсти його ввечері, щоб зберігати м'язову масу і не наганяти жирову. А полуниця відмінно скрасить будь-який десерт. Це чудовий варіант для будь-якого приводу.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 60 г.
  • Печиво - 150 г.
  • Полуниця - 250 г.
  • Йогурт - 300 г.
  • Кисломолочний сир - 200 г.
  • Цукор - 100 г.
  • Вершки 35% - 200 мл.
  • Молоко - 50 мл.
  • Желатин - 15 г.

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.

  • 02

    Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.

  • 03

    Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.