Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті. Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.
Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).
Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.
Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.
Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.