Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.
Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.
Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.