Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн

Салат з пастою і рибою

Головна Рецепти › Салат З Пастою І Рибою
Салат з пастою і рибою
Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. Макарони — 50 г.
  2. Риба копчена (наприклад, лосось) — 80 г.
  3. Яблука — 1 шт.
  4. Стебло селери — 1 шт.
  5. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  6. Майонез — 30 г.
  7. Сіль — за смаком
  8. Перець чорний мелений — за смаком
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.

  2. Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.