Салат з буряком і сиром фета
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Салат з буряком і сиром фета

Прийшла осінь – а це означає, що настав той самий довгоочікуваний час, коли можна урізноманітнити свій буденний раціон цікавими стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий і корисний коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові відтінки. А все завдяки додаванню усіма відомого грецького сиру фети, що має злегка солонуватий смак, а також хрустких волоських горішків. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Це пікантна суміш оливкової олії, соєвого соусу і бальміческого оцту. Такий свіжий салатик на кожен день Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – відварити овоч і з'єднати всі компоненти.

Інгредієнти

  • Горіхи - 30 г.
  • Салат - 100 г.
  • Сир фета - 200 г.
  • Буряк - 300 г.
  • Соус соєвий - 20 мл.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир фета нарізати кубиками.

  • 02

    Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Горіхи порубати ножем.

  • 03

    Змішати соєвий соус, оцет та оливкову олію.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.