Цукіні, фаршировані фетою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Цукіні, фаршировані фетою

Темно-зелений смугастий кабачок цукіні відомий кожній господині. Його ніжна м'якоть і делікатний смак стануть прикрасою будь-якої страви. Широке використання цукіні в кулінарії посприяло виникненню великої кількості цікавих рецептів за участю цього овоча. Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.

Інгредієнти

  • Сир фета - 200 г.
  • Помідори чері - 160 г.
  • Салат - 100 г.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Цукіні - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.

  • 02

    Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.

  • 03

    Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 04

    Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.