Пана-кота з горгонзолою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше. Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт

Інгредієнти

  • Молоко питне ультрапастеризоване 1,5% - 400мл
  • Вершки ультрапастеризовані 30% - 200мл
  • Желатин - 7г
  • Мед з різнотрав'я - 1ст.л.
  • Сир горгонзола - 70г
  • Мигдаль нарізаний бланшований - за смаком
  • М’ята - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Замочуємо желатин у воді.

  • 02

    У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.

  • 03

    Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.

  • 04

    Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!