Рожевий вершковий крем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Рожевий вершковий крем

Рожевий вершковий крем випромінює ніжність і вишуканість. Він підходить для широкого кола солодких страв: тортів, тістечок, млинчиків, оладок і просто, як самостійну страву - і все завдяки консистенції і ніжному смаку. Приготований власноручно, він вийде особливим. Нагадуючи густі вершки, йому так і хочеться надати який-небудь яскравий, урочистий колір. Чом би і ні? Пропонуємо приготувати вам ніжно-рожевий десерт, який подарує вам настрій. Окрім барвника, для надання кольору можна використати пелюстки троянди, або інший варіант із застосуванням трояндової олії і "трояндовим лікером". Фантазії має місце активно себе проявити. У результаті отримаєте поживний і пишний десерт! Солодкого апетиту!

Інгредієнти

  • Цукор - 210 г.
  • Яйце (білок) - 5 шт.
  • Вершкове масло - 450 г.
  • Сіль - щіпка
  • Харчовий барвник червоний - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У ємність всипати цукор, білки і сіль. Збити інгредієнти  на водяній бані до повного розчинення цукру.

  • 02

    Перелити в миску крем.Збити міксером протягом 5 хвилин. Потім швидкість збільшити і продовжувати збивати ще 5 хвилин до утворення густої піни.

  • 03

    Швидкість зменшити, продовжуючи збивати, додати невеликими порціями заздалегідь розм'якшене вершкове масло. Потім декілька крапель барвника для отримання бажаного кольору.