Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - рулету із свинини з грибами. Зробити м'ясний рулет з грибами зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. Адже, багато хто називає гриби рослинним м'ясом за високий вміст в них білка. У грибах міститься повний комплекс вітамінів. Так само в грибах дуже багато фосфору, кальцію і калію.
Гриби почистити, протерти вологою губкою, нарізати великими шматками. Цибулю, часник та моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю та моркву в 30 г. розігрітої олії, 4 хвилини. Додати гриби та готувати, помішуючи, поки не випариться рідина. Додати часник, сіль, перець за смаком, через хвилину зняти з вогню.
Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз вздовж шматка, не доходячи до низу приблизно на 1 см. Розкласти м'ясо руками та зробити поперечні надрізи справа та зліва, не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити м'ясо як книгу, відбити в тонкий пласт, накривши харчовою плівкою.
Викласти на м'ясо начинку, посипати петрушкою, звернути в рулет. Розігріти на сковорідці 30 г. олії та обсмажити рулет з усіх сторін до утворення рум'яної скоринки. Перекласти на лист фольги, нещільно загорнути, випікати в розігрітій духовці 40 хвилин при 200°С.