Пивне печиво

Головна Рецепти › Пивне Печиво
Пивне печиво
У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. Борошно — 400 г.
  2. Масло вершкове — 200 г.
  3. Перець духмяний мелений — 1 щіпка
  4. Пиво світле — 250 мл.
  5. Сіль — за смаком
  6. Червоний мелений перець — за смаком
  7. Яйця — 1 шт.
  8. Кунжут — 100 г.
  9. Коріандр мелений — 1/2 ч. л.
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

  2. Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

  3. Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.