Пивне печиво

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.
- Борошно — 400 г.
- Масло вершкове — 200 г.
- Перець духмяний мелений — 1 щіпка
- Пиво світле — 250 мл.
- Сіль — за смаком
- Червоний мелений перець — за смаком
- Яйця — 1 шт.
- Кунжут — 100 г.
- Коріандр мелений — 1/2 ч. л.
Етапи готування
Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.
Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.
Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.