Пельмені в бульйоні з овочами
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Пельмені в бульйоні з овочами

Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.

Інгредієнти

  • Вода - 1,5 л.
  • Пельмені - 500 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Лавровий лист - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.

  • 02

    Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.

  • 03

    У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.

  • 04

    Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.

  • 05

    За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.