Макарони з м'ясом - улюблена їжа більшості чоловіків . Нам, жінкам доводитися миритися з цим фактом і придумувати всілякі способи і прийоми, щоб якось урізноманітнити цю страву. Радимо спробувати приготувати макарони з індичкою і гарбузом. Поживна, дуже смачна і корисна страва. Гарбуз додає соковитість, аромат і незвичайний золотистий колір. Борошняні вироби є незамінним джерелом вуглеводів для нашого організму. М'ясо містить білок, вітамінний і мінеральний комплекс. Але королем балу безсумнівно буде гарбуз - цінний харчовий і дієтичний продукт, головне джерело каротину в рослинному світі. Гарбуз містить білки, вуглеводи, пектин, крохмаль, органічні кислоти, вітаміни, мінеральні солі і цілий набір біологічно активних речовин.
Цибулю-порей нарізати кільцями.
Потім нарізати невеликими шматочками філе.
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
Сир натерти на дрібній терці.
Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.
Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.
Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.
Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.