Макарони з гарбузом і філе індички
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Макарони з гарбузом і філе індички

Макарони з м'ясом - улюблена їжа більшості чоловіків . Нам, жінкам доводитися миритися з цим фактом і придумувати всілякі способи і прийоми, щоб якось урізноманітнити цю страву. Радимо спробувати приготувати макарони з індичкою і гарбузом. Поживна, дуже смачна і корисна страва. Гарбуз додає соковитість, аромат і незвичайний золотистий колір. Борошняні вироби є незамінним джерелом вуглеводів для нашого організму. М'ясо містить білок, вітамінний і мінеральний комплекс. Але королем балу безсумнівно буде гарбуз - цінний харчовий і дієтичний продукт, головне джерело каротину в рослинному світі. Гарбуз містить білки, вуглеводи, пектин, крохмаль, органічні кислоти, вітаміни, мінеральні солі і цілий набір біологічно активних речовин.

Інгредієнти

  • Філе індички - 500 г.
  • Гарбуз - 300 г.
  • Макарони - 150 г.
  • Цибуля-порей - 150 г.
  • Сир - 50 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю-порей нарізати кільцями.

  • 02

    Потім нарізати невеликими шматочками філе.

  • 03

    Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.

  • 04

    Сир натерти на дрібній терці.

  • 05

    Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.

  • 06

    Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.

  • 07

    Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.

  • 08

    Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.