Ви стоїте перед вибором: який торт сьогодні спекти? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта із бананами та шоколадом. Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний десерт, який здатен дати фору багатьом тортам. Другою перевагою такого торту є простота і доступність приготування. Третьою перевагою нашого тортика є те, що для його приготування зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей прекрасний торт з легкими банановими нотками. І він буде ідеальним не тільки на масницю, але і для повсякденного вживання.
Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.
Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.
Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.
Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.
Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.
Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.
Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.
Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.
Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.
Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.
Поставити торт у холодильник на 3 години.