Млинцевий торт із бананами та шоколадом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 50 хв

Млинцевий торт із бананами та шоколадом

Ви стоїте перед вибором: який торт сьогодні спекти? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта із бананами та шоколадом. Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний десерт, який здатен дати фору багатьом тортам. Другою перевагою такого торту є простота і доступність приготування. Третьою перевагою нашого тортика є те, що для його приготування зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей прекрасний торт з легкими банановими нотками. І він буде ідеальним не тільки на масницю, але і для повсякденного вживання.

Інгредієнти

  • Кефір - 500 мл.
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Борошно - 300 г.
  • Молоко - 200 г.
  • Масло соняшникове - 1 ст. л.
  • Творог - 350 г.
  • Вершки - 150 мл.
  • Цукрова пудра - 50 г.
  • Молоко сгущене - 50 г.
  • Ванілін - за смаком
  • Банан - 1 шт.
  • Шоколад молочний - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.

  • 02

    Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.

  • 03

    Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.

  • 04

    Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.

  • 05

    Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.

  • 06

    Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.

  • 07

    Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.

  • 08

    Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.

  • 09

    Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.

  • 10

    Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.

  • 11

    Поставити торт у холодильник на 3 години.