Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню

Ви шукаєте нові оригінальні рецепти? Тоді Ви за адресою. Вашій увазі французький салатик з грибів, сиру і зелені. З вигляду простий і невигадливий, салат здивує своїм смаком і консистенцією. Його особливість – саме в заправці. Як правило, всі ми звикли заправляти салат майонезом, оливковою або рослинною оліями. У цьому ж салаті в якості соусу використовується жирна сметана з розтопленим на водяній бані сиром. Таким чином, він плавиться і перетворюється в однорідну, злегка тягучу масу. Любителі сиру точно оцінять. Божественний аромат смажених печериць і топленого сиру – традиційна класика, яка ніколи не набридне. Такий салатик можна подати і до святкового столу, і на сімейний обід.

Інгредієнти

  • Сир твердий - 300 г.
  • Печериці свіжі - 300 г.
  • Сметана - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати його зі сметаною і нагріти на паровій бані, помішуючи, щоб сир розчинився.

  • 02

    Гриби помити і нарізати кубиками. Припустити (протушкувати) гриби до готовності. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.