Кефірні оладки з яблуками
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Кефірні оладки з яблуками

Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої ​​пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.

Інгредієнти

  • Кефір - 500 мл.
  • Цукор - 100 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Сода - 3 г.
  • Борошно пшеничне - 400 г.
  • Яблука - 300 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.

  • 02

    Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.

  • 03

    Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.