Експрес-м'ясо
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Експрес-м'ясо

Бувають у кожного ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачний обід або вечерю для сім'ї або ж для гостей, які завітали несподівано. Якщо ви були в такій ситуації, тоді цей рецепт вам точно допоможе впоратися з будь-якими несподіванками. Сама назва страви асоціюється зі швидкістю його приготування. І це саме так. Але з'їдається страва теж дуже швидко, тому гарнір у вигляді овочів не завадить, щоб доповнити обід. Повірте, ніхто не зможе встояти перед соковитістю і виразністю смаку м'яса з заливкою. М'ясне частування - незамінний атрибут обіднього столу. Економте час з нами, і насолоджуйтеся незрівнянною стравою.

Інгредієнти

  • М'ясо - 500 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Олія - 30 мл.
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Кунжут - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець (мелений) - за смаком
  • Гірчиця - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спершу слід підготувати заливку. Для цього: в миску вбити яйця, додати сіль, перець, крохмаль, гірчицю та спеції.

  • 02

    Нарізати м'ясо на шматочки (будь-які) і змішати із заливкою. Поставити підготовлене м'ясо в холодильник (використовувати при необхідності). Зберігати у такому вигляді максимум 2 дні.

  • 03

    Розігріти олію у сковорідці. Підготовлене м'ясо дістати з холодильника і обсмажити до готовності з двох сторін. Можна також посипати кунжутом під час смажіння.