Рибні котлети на пару

Головна Рецепти › Рибні Котлети На Пару
Рибні котлети на пару
Легкі і ніжні парові рибні котлети. Будь-яка їжа, приготована на пару набагато корисніша смаженої. Тому рибні парові котлети - це прекрасний рецепт парової їжі, адже окрім корисності ці котлети неймовірно ніжні, повітряні і досить дієтичні. У даному випадку можна брати будь-які сорти риби, як жирні, так і не жирні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то вибирайте нежирні сорти. Так само, за бажанням, у фарш під час приготування можна додати за смаком зелень (кріп, петрушку, базилік), гриби (найкраще підійдуть печериці), маслини. У вигляді гарніру підійдуть крупи, парові овочі, будь-які овочеві салати.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. Риба — 300 г.
  2. Картопля — 300 г.
  3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  4. Морква — 80 г.
  5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. Сіль — за смаком
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати великими шматочками. Змішати філе риби, моркву, картоплю, цибулю і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

  2. Додати у рибну масу яйце, сіль. Сформувати з фаршу котлети. Покласти їх у пароварку (або на водяній бані) і варити близько 20 хвилин.