Котлети з м'ясного фаршу і картоплі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Котлети з м'ясного фаршу і картоплі

Іноді дуже хочеться внести різноманітність навіть у звичайну страву, тому що всяка їжа рано чи пізно трохи набридає. Наприклад, котлети... Щоб зробити їх якось по-новому, ми і пропонуємо вам рецепт котлет із м'ясного фаршу і картоплі. На перший погляд здається, що рецепт класичний. Але коли ви почитаєте, як їх робити, ви зрозумієте, що це трохи інший рецепт. Додавши картоплю і сир до фаршу, ви отримаєте в готовій страві вже трохи інший смак, новий. А значить, сама проста страва буде вже не такою звичайною. Ви внесете трохи різноманітності у вашу сімейну вечерю, порадуєте своїх близьких, що в свою чергу принесе задоволення вам.

Інгредієнти

  • Фарш - 500 г.
  • Картопля - 1 кг.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Сир - 30 г.
  • Сухарі - 200 г.
  • Кмин - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Додати до маси м'ясний фарш, сіль, кмин і перець.

  • 02

    Сир натерти на дрібній тертці. Додати до отриманої маси яйця і сир. Довести тісто до однорідної консистенції, поставити миску з фаршем в холодильник на 10-15 хвилин.

  • 03

    З фаршу сформувати кульки. Сухарі висипати на пласку тарілку і обваляти в них котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити на ній котлети з двох боків до золотистого кольору.