Курячий салат з броколі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Курячий салат з броколі

М'ясо курки - саме дієтичне з усіх видів мяса, це загальновідомий факт, але ж краще воно смакуватиме саме з соковитим та легким ананасом, що вдало доповнює його смакові властивості. Саме ананас містить групу вітамінів, які зміцнюють імунну систему, що так необхідно в осінньо-зимовий період. Даний дует неможливий без повного букету запашного болгарського перцю та наповненого вітаміннами італійського броколі. До речі, саме цей різновид капусти радять споживати дієтологи, пояснюючи це високим вмістом поживної цінності. Не залишить байдужим вибагливого гурмана і корисний та дуже смачний горішок, родом з Африки. Кеш'ю в поєднанні з вишуканим йогуртом служить цікавою прикрасою цієї страви.

Інгредієнти

  • Броколі - 600 г
  • Морква - 100 г
  • Куряче філе - 500 г
  • Ананаси - 450 г
  • Йогурт без добавок - 150 г
  • Кеш’ю - 100 г
  • Перець болгарський - 150 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе промити і відварити у підсоленій воді до готовності. Дати повністю охолонути.

  • 02

    Овочі, ананаси і відварене куряче філе нарізати на шматочки.

  • 03

    Заправити салат

  • 04

    Перед подачею додати йогурт і горішки.