Куряче філе з грибами та сиром – це просто та неймовірно смачно. Куряче філе нагодує досита, наповнить важливими мікроелементами організм та покращить травлення. На цьому корисні якості курятини не закінчуються. Це прекрасний дієтичний продукт. Куряче м’ясо легке, ніжне і не потребує особливих умов приготування. Поєднання грибів, сиру і приправ надасть курячому філе пікантності, особливого смаку, аромату та неймовірної соковитості. Після запікання ви отримаєте неперевершену страву, яка буде мати настільки насичений аромат, що ви не зможете себе стримувати ні на секунду. Куряче філе з грибами та сиром – продумане поєднання, в ньому немає абсолютно нічого зайвого, але є все необхідне, що забезпечує неповторність цієї страви.
Відбити куряче філе і розкласти на деку.
Тим часом приготувати суміш з нарізаних грибів, цибулі, натертого на тертці сиру, сметани, майонезу і петрушки, посолити, поперчити.
Викласти готову суміш на кожен зі шматочків філе і запекти в духовці розігрітій до 150ᵒC приблизно 40 хвилин.