Кекс із грушею і мигдалем

Головна Рецепти › Кекс Із Грушею І Мигдалем
Кекс із грушею і мигдалем
Що може бути смачніше ніж домашня випічка?! Як же приємно, коли робиш її своїми руками, і в результаті отримуєш море подяки від усіх, хто її спробує. Кекс з грушею і мигдалем точно принесе позитив у ваш дім. Зробивши його, ви перетворите навіть звичайну вечерю у справжнє свято. Груша робить десерт м'яким і соковитим, мигдаль надає особливий аромат і смак, який складно чимось замінити, а кориця, своїм східним запахом, закінчить цей чудовий букет. Кекс з грушею і мигдалем - це відмінний варіант для будь-якого приводу: нехай це звичайна сімейна вечеря або велике свято. Спробувавши цей кекс, ваші гості не залишаться байдужими!

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. Борошно — 150 г.
  2. Цукор — 130 г.
  3. Вершкове масло — 100 г.
  4. Яйця — 2 шт.
  5. Розпушувач — 1/2 ч. л.
  6. Кориця — 1/2 ч. л.
  7. Ваніль — 1/3 ч. л.
  8. Йогурт без добавок — 130 г.
  9. Груші — 2 шт.
  10. Мигдаль — 50 г.
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати по одному яйця, збиваючи після кожного, додати йогурт і ванілін.

  2. Борошно просіяти з розпушувачем і корицею, перемішати.

  3. Груші вимити, очистити, дрібно нарізати. Мигдаль очистити і порубати. Підмішати до тіста, перемішати.

  4. Духовку розігріти до 180°C градусів, тісто викласти у форму та випікати 35 - 40 хвилин.

  5. Перевірити готовність за допомогою зубочистки — якщо суха, то можна діставати. Дати охолонути у формі і посипати цукровою пудрою.