Броколі в кефірному клярі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Броколі в кефірному клярі

Хочете приготувати що-небудь легке, корисне і приємне на вечерю? Тоді ми вам пропонуємо рецепт приготування страви "броколі в кефірному клярі". Капусту броколі знають усі. Але те наскільки вона є корисним продуктом мало хто знає. Даний вид капусти практично завжди включається до дієтичного меню. Основна складова броколі - це вода. Інша частина - це клітковина, жири, вітаміни, білки, вуглеводи. До складу броколі входять такі мінеральні речовини, як фосфор, селен, калій, кальцій, залізо, магній. Споживання цього продукту дає нашому організму велику порцію вітамінів. Тому намагайтеся, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі.

Інгредієнти

  • Кефір - 60 мл
  • Вода - 60 мл
  • Борошно пшеничне - 90 г
  • Капуста брокколі - 200 г
  • Куркума - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Покласти відварені суцвіття в миску, залити соєвим соусом і маринувати близько 7 хвилин.

  • 02

    За цей час змішати в глибокій мисці кефір і воду. По трохи додавати просіяне борошно, перемішуючи. Додати за смаком сіль, куркуму і перець.

  • 03

    На сковороді розігріти олію. Обережно брокколі опускати в кляр, а потім обсмажувати на сковороді по хвилині з кожної сторони.