Млинці з оселедцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Млинці з оселедцем

Млинці з оселедцем - це досить оригінальна закуска, ідеальний варіант як для великого святкового столу, так і для спонтанного застілля. Комусь може здатися, що такі інгредієнти, як млинці з оселедцем, не поєднуються взагалі ніяк. Приготувавши це блюдо за даним рецептом, ви будете приємно здивовані дивовижним, неповторним і гармонійним смаком цих 2-х складових. Ви отримаєте відмінне блюдо, яке обов'язково вразить ваших гостей, адже, напевно млинці з оселедцем їм не часто вдається покуштувати. Ця страва, так само як і млинчики, нафаршировані іншими начинками, стане гарною закускою до міцних напоїв.

Інгредієнти

  • Оселедець - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Яйце куряче - 7 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Оцет - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне - 250 г.
  • Вода - 500 мл.
  • Олія рослинна - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.

  • 02

    На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.

  • 03

    Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.

  • 04

    Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.

  • 05

    Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.